Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ??

Ολα δείχνουν οτι ο πόλεμος στην Συρία είναι κοντά.
Η Ευρώπη βέβαια κανεί οτι μπορεί για να μην εμπλακή αφου οικονομικά ουτε την σκέψη ενός πολέμου δεν αντέχει , η Τουρκία απο την άλλη ειναι σε κατασταση αναμονης με μια εντονη επιθυμία να επιτεθεί στην Συρία ,βέναια οι στρατιωτικοί της Τουρκίας βασίζονται στην Αμερική και την ευνοιά της.
Μια Αμερική όμως που δεν μπορεί να στηρίξει ούτε εκεινοι μια επίθεση στην Συρία διότι ο λάος της Αμερικης εχει κουραστει απο ανουσιους πολέμος και βομβαρδισμούς και χαμένα παιδια.
Η Τουρκία όμως το βλέπει ως μια μεγαλη ευκαιρια να δειξει δυναμη να κερκισει ευνοια και να επεκταθει.Αλλωστε τα σχεδια περι Ελλαδας εχουν ξεχαστει εδω και καιρο .Ολοι όμως λογαρίαζουν χωρίς την Ρωσια η οποια Ρωσια έχει και την δύναμη και την οικονομικη άνεση να μπει σε ενα πολεμο για να αναχαιτήσει όλους αυτους που του μπαίνουν στην μυτη αλλα φυσικα και γιατι δεν θέλει να αφήσει κανένας να μπει στα χωραφια της.

Αυτο ειναι το κλιμα που επικρατει μαλιστα μια καλη ευκαιρια λενε οι γνωριζοντες για να ξεκινησουν "τα οργανα" ισως να ηταν η αυριανη μερα οπου ολοι θα κοιτανε την Ελλαδα και τις εκλογες!
Αλλοι παλι λενε οτι τιποτα δεν θα γινει αν δεν συναντηθει ο Πουτιν με τον Ομπαμα!!
Δεν μενει παρα να δουμε!
Το μονο σιγουρο ειναι οτι η Ελλαδα δεν προκειτε να εμπλακει.
Μια παρατηρηση ομως που πρεπει να κανω ειναι οτι ολα αυτα ερχονται σε απολυτη συμφωνια με μια προφητεια του ΠαΪσιου που διαβασα προσφατα περι Τουρκιας.Μενει να δουμε αν ειναι συπτωση!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ !!