Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Το φαινομενο χρυση αυγη και η ελλειψη διαλογου!!!

Παρακολουθούμε παρα πολύ καιρό τώρα όλοι από πολύ κοντά το φαινόμενο που λέγεται χρυσή αυγή.
Από το χαστούκι στην Λιάνα Κανέλλη μέχρι την ορκωμοσία και τα επεισόδια αυτή η παράσταση δεν έχει τέλος.
Γιατί όμως ο Έλληνας τάχτηκε τόσο εύκολα στους κόλπους μια τέτοιας παράταξης ??
Από φόβο? Από ανάγκη?

Δεν είναι ούτε φόβος αλλά ούτε ανάγκη είναι το οικείο.
Όλοι όσοι υπερασπίζονται και ακολουθούν την πορεία αυτού του κόμματος είναι άνθρωποι που ποτέ δεν πήραν βήμα δεν είχαν ποτέ θέση σε κανένα διάλογο δεν είχαν άποψη δεν είχαν γνώμη (δεν θέλω να προσβάλω κανέναν) είναι απλά άνθρωποι που ποτέ κανείς δεν άκουγε!!
Και τώρα με τα επικοινωνιακά κολπάκια της παρέας του Μιχαλολιακου έγιναν άνθρωποι πρώτης γραμμής για το κόμμα κάποιοι έγιναν βουλευτές άλλοι έγιναν τομεαρχες ,υπεύθυνοι πολιτικών γραφείων, ανέλαβαν καθήκοντα που πάντα ήθελαν αλλά ποτέ δεν μπορούσαν να δεκδικήσουν!

Η Αριστερά πληρώνει το τίμημα της υπεροψίας της . με την εμφανιση της χρυσης αυγης διοτι αυτα που προσφερε η χρυση αυγη στον κοσμο επρεπε να τα προσφερει η αριστερα το βημα και την ψευτικη απλοτητα που η χρυση αυγη προβαλει η αριστερα τα εχει ιδεολογια

Ενας απλος ανθρωπος ομως με λιγες γραμματειακες γνωσεις δεν γινοταν αποδεκτος στην Αριστερα τα τελευταια χρονια ,διοτι οι αριστεροι ειχαν εξελιχθει σε λομπυ διανοουμενων και ξεχασαν πολυ ευκολα οτι η ιδεολογια τους μιλουσε για εναν απλο φτωχο ανθρωπο.

Το συστημα λοιπον που ανεδειξε την Χρυση Αυγη επιασε γρηγορα το κενο και το εκοψε το ραψε στα μετρα του και  να σου πεταχτηκαν καμια δεκαρια τσαμπουκοβυλευετες με χαμηλο επιπεδο και μηδαμινες γνωσεις!!

Και το ιδιο συστημα τωρα περιπλεκει γυρω απο αυτους μια ιστορια φοβου τρομου και απαγορευτικοτητας κανοντας τους ακομα πιο θελκτικους στο κοινο !

Τα καναλια δεν τους καλουν στα πανελ για να μην εκτειθονται με την δικαιολογια απρεπων συμπεριφορων και η Αριστερα κοιμαται!!

Αν λοιπον καποιοι καταλαβαινουν που θα οδηγησει η ιστορια αργοτερα και αντιλαμβανεται οτι ολοι οι τωρα τσαμπουκοβουλευετς ειναι απλως αναλωσιμοι μαιντανοι που θα αντικατασταθουν με την πρωτη ευκαιρια απο τα αληθινα προσωπα και τα πραγματα θα γινουν αληθεια επικυνδυνα και δυσκολα, πρεπει να καλουν αυτους τους τωρα τσαμπουκοβουλευετες σε διαλογο δημοσιως

Οσο δεν εκτειθονται σε δημοσιους διαλογους τοσο πιο αινιγματικοι και πιο θελκτικοι γινονται

Ας βγουν λοιπον στην  δημοσια θεα ανοιχτα και ας τους ακουσουμε με ποιον τροπο αυτοι θα φερουν αλλαγες και εκει θα δειτε ποσο γρηγορα το δηψηφιο γινεται μηδεν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ !!